© 2019 Circle Of Music (door Leon Versluijs)

OVER ONS

Onze Vereniging

Zangtheater Circle of Music is een vereniging. De groep bestaat idealiter uit twintig mensen. zes sopranen, zes alten, vier bassen en vier tenoren.

Circle of Music wordt steeds meer een projectgroep waarbij leden voor een vol seizoen meedoen om een programma te maken wat we dan opvoeren op verschillende locaties in de regio.

 

Vanuit de leden is er een bestuur gekozen dat een aansturende functie heeft betreft de organisatie van het project. Circle of Music streeft er naar een open en gezellige groep te zijn waarin iedereen welkom is. Er is dan ook gekozen de contributie zo laag mogelijk te houden zodat dit geen reden kan zijn voor iemand om niet lid te worden. Het zangtheater wordt op artistiek niveau begeleid door professionele krachten, die zich buiten de repetities ook volop inzetten voor de vereniging.

Meedoen Met Ons?

Ieder jaar beslissen de leden of ze weer een productie mee willen doen. Ook kiezen sommige ervoor om een jaartje ertussenuit te gaan, maar komen veelal terug. Het is hard werken om zo'n voorstelling te maken, het vraagt veel maar is ook ontzettend leuk.

 

Theo Bleeker zorgt ervoor dat je muzikaal steeds beter wordt en onder begeleiding van Esther Bernart doen we hetzelfde met je acteertalenten. Iedereen krijgt zijn kansen zich te ontplooien en we hebben het ook nog eens harstikke gezellig met elkaar.

Kom een keer kijken en ervaar het zelf. We repeteren elke maandagavond in Buurthuis de Windhoek in Lelystad Haven vanaf 20.00uur.